Föräldraföreningen

Föräldraföreningen är en ideell sammanslutning av föräldrar till elever vid Svenska Balettskolan i Göteborg.
Föreningen har till syfte att i positiv och konstruktiv anda stödja elevens utveckling inom dansämnena, de teoretiska ämnena och det personliga planet samt verksamheten vid Svenska Balettskolan i Göteborg.

I föräldraföreningen arbetar vi föräldrar helt ideellt och har barnen i fokus! Vi är ett nätverk mellan skola – barn – föräldrar och arbetar för att göra en ”BRA SKOLA BÄTTRE”. Vi är skolans supporterklubb. Föreningen hjälper till vid föreställningar som eleverna deltar i, delar ut stipendier, fixar vårfest, förmedlar sommarkurser, skickar information via SMS/e-post, ordnar intressanta föreläsningar samt säljer rabatterade biljetter till föreställningar på Operan och direktsända balettföreställningar på Bio Roy i Göteborg. Vi säljer DVD skivor från skolans föreställningar.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss, via mail styrelsen@baletten.se eller fyll i kontaktformuläret här på sidan.

Vi är öppna för alla frågor och delger gärna våra tankar. Tveka inte att kontakta oss om du har:
• Frågor från nya medlemmar och barn på skolan samt från barn med föräldrar som funderar på att söka till skolan och vill prata med oss som vet hur det är.
• En ide om vad vi i föreningen kan göra trots att du kanske inte själv kan genomföra den.
• Frågor som rör skolans verksamhet och våra barn som elever i den i allmänhet.