Dansskolor i Göteborgsområdet

På den här sidan publiceras information och kontaktdetaljer till dansskolor i Göteborgsområdet.  Observera att föreningen inte tar ansvar för kvalitet eller kursupplägg för skolor som inte är certifierade av Svenska Balettskolan utan endast förmedlar kontaktdetaljer.

Svenska Balettskolans certifierade danslinje för dig som är mellan 7-9 år och vill lära dig den klassiska balettens grunder varvat med modern dans och improvisation. Klicka på länken HÄR och hitta flera skolor i och omkring Göteborg som erbjuder den här möjligheten. 

Övriga skolor i Göteborgsområdet:

 

Danseriet – En dansskola för barn och vuxna. En dansskola för hela barnet där många olika moment skapar en allsidig träning utifrån varje barns utvecklingsnivå.

Dansforum ligger vid Järntorget,  mitt i Göteborg och har erbjudit Göteborgarna kurser sedan 1977 i lokaler speciellt byggda för dansverksamhet:

Twisted Feet Dance Academy är en dansskola i Mölndal/Göteborg för barn, ungdomar och vuxna som erbjuder 100-tals olika danskurser i bland annat Hip Hop, Dancehall, Contemporary, Vogue, High heels, Popping, Locking, Afro Fusion m.m. Dansskolan startades år 2007 av fyra medlemmar ur det professionella danskompaniet Twisted Feet Dance Company.

Om du representerar en dansskola och vill publicera den på sidan så är du välkommen att kontakta styrelsen genom att använda kontaktformuläret till höger.